Welcome to Glig - please login in the box below
homecommunitygamessoultestgraphicsforumchat

mietta

Birthday: 1920-05-25
Joined: 2011-12-07
Country: Hungary
Location: With my sweet GG friends

Uploads: 2708
Layouts: 0

♥ Thank you so much for your visiting! ♥
♥ Hugs Mietta! ♥

Hurray, I have a PC again!
Thank you very much for visiting while I was not.
Have a beautiful weekend!
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Comments (1065)

fran writes:Miss you Sweetie❤❤

shakela writes:

Hello sweet Mietta...I'm so sorry that I haven't been stopping by your page to say hi. Too many things to look into back here and my time is so limited that a quick vote and comment is all I could do to say that I'm still at GG. If you've realized even that is probably a day or two after that I'm doing so and not daily...LOL!
Anyway, I hope all is going good back at your place and your computer is working all good. I can imagine the weather being extremely hot. It's hot over here, too and being a summer country throughout...the heat gets hotter as other countries go into their summer season.
We've had the occasional rain showers and that sort of cools the situation around! It's good to know that autumn is on her way and it'll be much cooler then! Time is really flying by so quick that I'm wondering where has it all gone to...still wondering...LOL!!
Just stopped by to let you know that you're not forgotten and that you're still very much in my thoughts and prayers. Wishing you a beautiful Friday and a wonderful weekend. Take care and God bless.

XOXO ~

CLICKY

fran writes:

Helló édesem,
Nagyszerű születésnapot töltöttem, szép és csendes, és tetszett nekem. Kérem, ne bocsánatot kérjen azért, hogy későn mondjon valamit, elég van ahhoz, hogy vigyázzon. Hálás vagyok Istennek, hogy még egy évet adott nekem. Szeretem a születésnapi ajándékokat is ... köszönöm, hogy rám gondolsz.
Sajnálattal hallom, hogy anyád nem jó. Igen, a hő nehéz azok számára, akiknek egészségügyi problémái vannak. Ezért gondoskodunk arról, hogy anyukám ne menjen ki annyira a nyári szezonban. Imák küldése neked és anyádnak. Áldd meg a szívet, adj Istennek a gyógyító kezét az anyádra.
Köszönöm mindazt, amit Sweetie ... kedves Istennek köszönöm az Édes Miettámért❤❤
Van egy áldott vasárnap, és remek új hétre vágyik neked!
Puszikas,

jczbabydoll writes:

Hello édes Mietta,

Köszönöm a bókot az oldalamon, annyira örülök, hogy szereted :) Remélem, hogy élvezed a hétvégét és a nyári időszámítást, itt nem annyira, mivel sok páratartalom van, de irányítjuk, köszönjük a jó kívánságait :)

fran writes:

Helló ismét Édesem, sajnálom, hogy nem tudod megmenteni a munkádat. Azt hiszem, még mindig nincs számítógéped. Milyen szégyen ... ez a címke teljesen elképesztő, és imádom. Nagyszerű munka Sweetie, mint mindig. Hogy vagy?? Hogy van anyukád??
A szívemből a tiéd ... köszönöm mindent újra.
Szeretlek,
Fran

fran writes:

Helló édes Angyalom,
Csak azt akartam, hogy megálljak...

hogy különleges születésnapot csináljak! A barátságod a legjobb ajándék lehetett. Leginkább annyira köszönöm a születésnapi címkéimnek ... Szeretem mindkettőjüket, és szeretem a szalagokat. Puszikák millióra Angel.
Sok szeretetet küldök szívemből a tiédre,
FranPage 1 of 10712345678910...107next »

Leave a comment

bold
italic
underline
font
color
size
align_left
align_center
align_right
link
image

Emoticons