Welcome to Glig - please login in the box below
homecommunitygamessoultestgraphicsforumchat

redrosa

Birthday: 1959-04-04
Joined: 2015-08-11
Country: Hungary
Location: Kecskemet

Uploads: 7200
Layouts: 0

Comments (66)

jczbabydoll writes:

Az összes szöveges grafikát nem lehetett jóváhagyni, mert rossz kategóriába tartoznak, csillogó szöveg alá kerülnek, köszönöm azért, amit leírnak.

jczbabydoll writes:

Az összes szöveges grafikát nem lehetett jóváhagyni, mivel rossz kategóriába tartoznak, csillogó szöveg alá és azokhoz, amit leírnak.

jczbabydoll writes:


Az Ön angyali levele A grafika matrica / misc alá kerül, áthelyezték :)

jczbabydoll writes:

Az összes nem mozgó grafika rossz kategóriába tartozott, a clipart és a leírtak alá esik, tehát nem hagyták jóvá őket. Kérjük, legyen óvatosabb, köszönöm.

jczbabydoll writes:

Nem tudtam jóváhagyni az önök grafikáinak egy részét, mivel sok állat, amely nem mozog, clipart / állatok alá kerül, nem matrica / állatok, ők mozogtak.

jczbabydoll writes:

Az összes olyan gif, amely kültéri díszlettel rendelkezik, helytelen volt, a természet alá kerül, a télapó köszönöm, a csillogó szöveg alá / köszönöm, áthelyezték őket.

jczbabydoll writes:

Boldog születésnapot ábrázoló grafikád rossz kategóriába tartozott, szezonális / születésnapi kategóriába esik, és a mosolyod, gif / smiley alá kerül, áthelyezték őket :)

jczbabydoll writes:

Rossz leírásban volt a képed, ugyanahhoz a kategóriához tartozó rajzfilmek alá esik, amelyek még mindig ragyognak, áthelyezték :)

jczbabydoll writes:


Nem tudtam jóváhagyni néhány grafikáddat, mivel van valaki más vízjele. A szikrád rossz kategóriába tartoztak, szikrák alá kerülnek, és amit leírnak, nekik költöztek. A Leprachan szezonális / st.patrick napja alatt megy, a mókus a fában, gif / rajzfilm alatt megy, a boldog karácsonyt szezonális / karácsony alatt tartják, áthelyezték őket. Kérjük, legyen óvatosabb, mivel úgy tűnik, hogy figyelmen kívül hagyja, és viszont a grafikákat a jövőben mind elutasíthatjuk, köszönöm.

jczbabydoll writes:

Nem tudtam jóváhagyni az Ön grafikáit, mivel valaki más vízjelük van rajtuk. És néhányuk rossz kategóriába / leírásba került, a garfield gif / rajzfilmek alá tartozik, nem pedig állatok. A jó munka a glitter text / gg-hez kapcsolódó alá tartozik. A futball-labda továbbra is gif alatt megy, de a sport, nem más. A flintstones továbbra is gif alá esik, de rajzfilmek, nem egyéb. A sertés ragyog / állatok alá kerül. A születésnapok szezonális / születésnapi kategóriába esnek. Charles Schultz / Földimogyoró rajzfilmfigurák már nem engedélyezettek a szerzői jogi kérdések miatt. Kérjük, legyen óvatosabb, és amikor esélyed van, olvassa el oldalaimat a Művészekről, akik nem engedik meg, köszönöm.
Page 1 of 71234567next »

Leave a comment

bold
italic
underline
font
color
size
align_left
align_center
align_right
link
image

Emoticons